Bleh, the source code sucks donkey cocks!
demoscene.no
nyheter - forum - artikler - utgivelser - party - linker

logg inn for ett år
ny bruker - glemt passord

pouet - scene.org - ojuice - nectarine - quotes - slengpung
oneliner
Anonym - MTU2MjczMTkxOA'"`
Anonym - ZGVtb3NjZW5lLm5v
Anonym - ZGVtb3NjZW5lLm5v''
Anonym - MTU1Mjk0NTE4OA'"`
Anonym - Aammiiigggaaahh!!!
Anonym - JegErFraIsland,SnakkerIkkeNorsk
Anonym - Vim
Anonym - beep!
Anonym - Kusma er en sykdom
Anonym - Kule kids scener i 2018

ValgResultat
Vim3
UltraEdit1
Visual Studio4
Notepad2
Totalt10
Logg inn for å stemme
lagt til av gloom den 19/05-2006
Som i fjor planlegger Portal Process, Excess og Contraz å dra til Assembly for å banke litt finsk rumpe i diverse compoer. Sist reiste vi med ferge fra Stockholm og tok fly tilbake - er det noen andre norske scenere som har planer om samme rundreise? If so - let us know! Kanskje vi kan spleise på flere kahytter ombord på fergen og reise sammen. Send en pling til bent@lorien.no om du planlegger å reise til Assembly i sommer.


lagt til av Slummy den 14/03-2006
Da er datoen satt! 21. - 23. Juli blir det sol,sommer,grilling og demotøys igjen! Mer info kommer på solskogen.demoscene.no etterhvert.
[Ingen kommentarer]


lagt til av Leia den 17/10-2005
Som de glupeste sikkert har fått med seg via topicen på #scene.no er nå også sidene til Kindergarden 10 oppe. Heretter har dere derfor ingen unnskyldninger for ikke å komme, all reiseinfo står der :)
[Ingen kommentarer]


lagt til av Slummy den 13/10-2005
Da staben på denne siden har hatt endel problemer med dette i det siste har det blitt utarbeidet en ny ordning: Brukere som registerer seg med feige mailadresser som inneholder f.eks "at", "nospam" e.l. vil få (de riktige) adressene sine registrert på et betraktelig antall pornografiorienterte epostlister.
[Ingen kommentarer]


lagt til av kusma den 26/09-2005
for de eklingene som liker sånne hippie-ting, så har vi laget en rss-feed. den har sikkert noen rare bugs med seg som dukker opp etterhvert, men sånt tar vi ikke så tungt. si fra om det blir noe trøbbel.
[Ingen kommentarer]


DATO FOR KINDERGARDEN 05 SATT!
lagt til av kusma den 13/09-2005
da er det offisielt. det BLIR nytt kindergarden i år. dato er satt, lokale leid og vi jobber nå på spreng med å gi deg norges beste demoparty. flere nyheter etterhvert. Takk til Slummy, jeg glemte jo såklart å nevne datoen selv: 11.-13. November.
[Ingen kommentarer]


lagt til av activator den 02/09-2005
Kildekoden til software demoen Dihydrogenmonoxide fra TG05 er sluppet. I denne pakken ligger også hele demomotoren jeg har jobbet med siden utgivelsen av Fucked Up Distortion fra TG04. For de nykommende der ute som vil lære noe om software kan kanskje få noe ut av det. God fornøyelse!


lagt til av kusma den 01/09-2005
den 16. september setter newschool kidsa i matt current i gang sitt tredje stream-party. i følge jungeltelegrafen skal partyet være knakende bra, og ryktene omtaler også noen knakende bra produksjoner der. litt flytur er intet hinder for en morro helg.
[Ingen kommentarer]


lagt til av kusma den 16/08-2005
Nå er det snart på tide å pakke baggen og reise til Køln. Evoke 2005 er her. Fredag 26. August braker det løs, og morroa varer til Søndag. De har mange morsomme compoer, så det er ingen grunn til å sitte hjemme og se på Beat for beat.
[Ingen kommentarer]


Stefan norsk demoscener!
lagt til av stefan den 20/07-2005
Vi aer vaeldigt glade på demoscene.no att kunne annonsere att de kaende tuffe och hurtige demoscenern fra sverige har blitt nordemannsscener i norge. Vilkommen stefan!
[Ingen kommentarer]


Ferskere nyheter - Eldre nyheter
dezin: kusma | webmaster: silmaril
[Valid RSS]