Bleh, the source code sucks donkey cocks!
demoscene.no
nyheter - forum - artikler - utgivelser - party - linker

logg inn for ett år
ny bruker - glemt passord

pouet - scene.org - ojuice - nectarine - quotes - slengpung
oneliner
Anonym - MTU1Mjk0NTE4OA'"`
Anonym - Aammiiigggaaahh!!!
Anonym - JegErFraIsland,SnakkerIkkeNorsk
Anonym - Vim
Anonym - beep!
Anonym - Kusma er en sykdom
Anonym - Kule kids scener i 2018
Anonym - hallo fra 2018
Anonym - mermaid
Anonym - keke

ValgResultat
Vim3
UltraEdit1
Visual Studio4
Notepad2
Totalt10
Logg inn for å stemme
lagt til av kusma den 23/06-2005
Ja! Det blir Robinson Boozoe i år! 1. til 3. juli! Sistemann dit er ett råttent egg.


lagt til av gloom den 09/06-2005
AM / Excess (Atle Mæland) gikk av med seieren i en konkurranse det norske spillfirmaet Innerloop har avholdt. Konkurransen gikk ut på å designe forslag til portretter til deres neste spill (working-title: "Vikingjarl"). Gratulerer til Atle, og nå får du se til å gjøre en skikkelig jobb! :)
[Ingen kommentarer]


Solskogen 2005 er avlyst
lagt til av gloom den 09/05-2005
Jepp - det er trist, men desverre sant. Solskogen er avlyst. Dette er hovedsaklig grunnet at utleieren hadde dobbeltbooket lokalet slik at det den avsatte helgen istedet ble gitt til en lokal bondehelt som skal gifte seg. Alternative datoer ble diskutert, men det viste seg at de fleste av arrangørene kun hadde mulighet akkurat denne helgen (ferier, diplom-oppgave, reise med jobben etc.) Vi beklager så utrolig mye, men det var desverre lite å gjøre med. Vi LOVER derimot å komme sterkt tilbake til neste år, med en dato banket i stein hos den fordømrade utleieren! :)
[Ingen kommentarer]


lagt til av kusma den 28/04-2005
yess! nytt demoshow i trondheim. billig øl, lang playliste med de nyeste og feiteste demoene. in your face, oslo-"scenen". keepin' it real!


lagt til av gloom den 12/04-2005
Som de fleste sikkert har fått med seg holdt vår alles kjære Duckers (på bakrommet også kjent som Anders :) et foredrag på TG om hvordan man kan komme i gang med å lage demoer. Dette er selvsagt en ting som hører hjemme på demoscene.no så om nettopp DU er en vordende scener - hent ned slides, info og kildekode og kom i gang NÅ!
[Ingen kommentarer]


lagt til av gloom den 25/01-2005
Heppo! Da er det åpnet for demoscener-tickets - bare gå til URL'en i headeren og legg inn bestilling som vanlig, med en begrunnelse for hvorfor nettopp DU skal få kjøpe en demoscener-ticket. :)
[Ingen kommentarer]


lagt til av gloom den 19/01-2005
Nå må dere stemme folkens - det er mange gode norske releases på listen (og de som ikke er der kan legges til uansett) så vær nasjonalistisk.. eller bare ærlig. :) Uansett - stem nå!
[Ingen kommentarer]


lagt til av gloom den 29/11-2004
Yep yep. Tiden er inne for å begynne å tenke på neste påskes The Gathering. Vi som arrangerer håper selvsagt, som alltid, på mange gode releases fra de etter hvert så etablerte norske scenerne. :) PS! Selv om billettslippet snart blir annonsert - ikke frik ut. Vi har selvsagt reservert demoscene tickets!


lagt til av silmaril den 02/11-2004
Da er datoene for Solskogen 2005 klare. Neste års store happening i den norske scenen vil finne sted 23. til 26. juni og stedet er som vanlig koselige Kroer Vel i Ås :)


lagt til av faenhest den 01/09-2004
Tenkte bare si ifra at det blir Norvegia i år også. Dette er ikke et rent sceneparty, men vi prøver å legge det litt ekstra til rette for scenere. I år skal vi prøve å få kjøpt inn litt ved, så dere ikke trenger rive ned "Barnas bondegård" enda et år :) Håper så mange som mulig kan ta turen. Se websiden for mer info. (link over)
[Ingen kommentarer]


Ferskere nyheter - Eldre nyheter
dezin: kusma | webmaster: silmaril
[Valid RSS]